Екс-дружина Дзідзьо відверто розповіла, до кого пішов її чоловік та де жив до розлучення: “Я бачила дзвінки”

Співачка Славія та Дзідзьо вже більше не пара. Дізнайтеся, чому розпалася перспективне подружжя.

Дзідзьо – епатажний, харизматичний співак, який взяв в дружини дуже тендітну та талановиту дівчину. Разом музиканти починали свою кар’єру. Вони співали на весіллях та по копійчині збирали родинний бюджет. Втім, коли у Михайла Хоми з’явилося сценічне альтер его, його дружині Ярославі не лишилося місця…

Михайло і Ярослава Хома. Фото взято на просторах мережі. 

Спершу ніхто не міг повірити, що Михайло, який має репутацію людини побожної може полишити дружину. Втім, Ярослава сміливо вийшла на публіку та розповіла про своєї проблеми у сімейному житті. Тоді звучали слова про те, що Дзідзьо не дає жінці змоги творчо розвиватися, притісняє її талант. Тепер з’ясувалося, що Ярослава підозрює екс-коханого у зрадах.

Ярослава розповіла про проблеми у родині. Скриншот взято з кадру передачі “Зірковий шлях”.

Ютуб-програмі “Новини. Live” зірка розповіла, що бачила чужі дзвінки та повідомлення.

“У мене були думки, що, можливо, він собі когось знайшов, тому що зникло то тепло: Михайло начебто не мій чоловік, він як стіна. Я бачила дзвінки, повідомлення, але ніякого виразної відповіді не отримала” , – зізналася співачка Славія.

Славія розповіла журналістам про свої підозри. Скриншот взято з кадру передачі.

Згодом з’ясувалося, що Михайло взагалі жив якийсь час на студії звукозапису. Спав там на дивані. Потім Дзідзьо повідомив дружину, що він знімає собі окрему квартиру і буде жити там.

Одним словом Ярослава розчарована у своєму шлюбі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.