Що відомо про екс-чоловіка Аліни Гросу, який покинув її заради жінки набагато старшої за нього самого?

Аліна Гросу та Олександр Комков не прожили разом і року після весілля. Що відомо про екс-чоловіка співачки?

Коли молоді люди вперше познайомилися, то Аліна Гросу не звернула на Олександра ніякої уваги. Мовляв, був занадто юним та здався заучкою. Та вже через 2 роки після першого знайомства, вона подивиться на нього зовсім іншим поглядом.

Після весілля чоловік згадував, що Аліна увесь вечір не знімала з себе коштовну шубу тому, що боялася, що її вкрадуть. Цікаве спостереження!

Олександр Комков

Зараз він успішний бізнесмен у сфері IT. За словами інсайдерів, він налагоджує співробітництво з представниками американської фірми, а його справи йдуть на лад.

Аліна Гросу та Олександр Комков

Втім, Аліна Гросу якось натякнула, що Олександра в ній привабили саме гроші. У розпал останньої сварки Комков сказав коханій, що кожна його наступна жінка заможніша за попередню. Співачка запевняє, що це повністю змінило сприйняття її чоловіка.

Весільна світлина Аліни Гросу та Олександра Комкова.

Зараз артистка говорить, що Олександр Комков пішов від неї до жінки, яка була набагато старша за нього. Хоча вони просто домовилися пожити окремо близько місяця. А буквально через дві неділі хлопець повернувся ні з чим і намагався відновити стосунки з колишньою дружиною. Саме тоді пролунала вирішуюча фраза про заможних обраниць.

Втім, друзі бізнесмена впевнені, що Аліна Гросу розповідає подібні речі через образу. Мовляв, Олександр Комков ніколи не зраджував співачці і не було іншої жінки. Він є справжнім чоловіком. Сам Комков реагує спокійно і стверджує, що рішення розлучитися було взаємним, а колишній дружині бажає усього найкращого.

Нагадуємо, що зараз Аліна Гросу знаходиться у стосунках з Романом Полянським. Деякі користувачі мережі підозрюють, що саме Полянський став причиною розриву.

Схожі статті