Суддя шоу “Танці з зірками” Влад Яма зізнався, що мріє про іншу професію: хореографія набридла

Влад Яма обожнює спорт, і як виявилося, мріє пов'язати з ним життя!

Серед зірок запустився новий соціальний фотопроект під назвою “Якби не шоу-бізнес”. У його рамках зірки повинні були перевтілитися у людей тієї професії, про яку мріяли в дитинстві. Дивовижно, але факт: Влад Яма не мріяв стати танцюристом.

Для чого потрібен цей проект?

Цей проект створений для української молоді, яка досі шукає себе. Головне послання цієї лінійки фотографій — забути про пропаганду публічної особистості в соціальних мережах і подумати про те, що у світі доволі багато професій, які дуже важливі для соціуму. В умовах “тотальної успішності” публічних людей, зазвичай напускної та роздутої, цей проект особливо необхідний підростаючому поколінню.

У мене є мрія…

Втім, важко уявити, що Влад Яма колись міг би поміняти улюблений пакет на простору спортзалу.

Влад Яма одразу ж відреагував на статтю журналіста платформи ТСН та дописав: “У мене є мрія”. Виходячи з контексту, можна зрозуміти, що мрія Влада Ями стати фізруком досі не похована.

Відомий український хореограф з великим задоволенням приміряв на себе роль вчителя, взяв у руки м’яч, повісив на шию свисток та пішов у спортзал. З любов’ю Влала до спорту немає ніяких сумнівів: він би став надзвичайно хорошим вчителем фізичної культури.

Більш того, сам зірка вважає, що це дуже недооцінений предмет в розкладі школярів, і насправді впливає і на фізичне, і на моральне здоров’я учнів.

Так чи інакше, ми впевнені, що Влад Яма став би прекрасним викладачем фізичного виховання. Більш того, при достатньому бажанні, одна професія іншій не перепона.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.