Куди зник Олег Газманов? Російський музикант запевняв, що створює музику, а насправді боровся за життя

Родина Олег Газманова довго проховувала правду. Втім, все рано чи пізно виходить назовні.

Олег Газманов полюбився багатьом українським та російським слухачам завдяки невмирущому духу патріотизму в його композиціях та вічному позитиву в очах.

Його пісні — душевні, прості, без претензії на славу та нагороди. Він співає про життя простих людей: про кожного середньостатистичного чоловіка та його жагу до життя. У виконавця доволі мало хейтерів, а якби не було політичного підгрунтя їх би взагалі не існувало. Для усіх Газманов — позитивний, добрий та щирий чоловік.

Куди зник Олега Газманов?

Російський виконавець Олег Газманов.

Коли співак вперше зник з радарів журналістів та перестав з’являтися на телебаченні, родина стверджувала, що він надихається та пише нові пісні. Мовляв, творча людина, яка має необхідність трошки піти в себе.

Потім, через деякий час виявилося, що лікарі поставили виконавцю невтішний діагноз — рак горла. На боротьбу з онкозахворюванням пішов не один рік. Втім, Олег отримав перемогу.

Але на цьому випробування для російської зірки не закінчилося. Одразу після того, як Газманов вилікувався, через дуже послаблений імунітет він підхопив коронавірус. Боротьба з ним була не менше жорстокою. Зірка мав дуже важку пневмонію і мав шанс піти життя.

Олег Газманов

Зараз усі негаразди покинули родину співака. Тим не менш, він не спішить виходити на велику сцену і знаходить радість у тому, щоб знаходитися в родинному колі та насолоджуватися компанію рідних.

Бажаємо виконавцеві міцного здоров’я та довгих років життя. Щоб ніколи більше на його шляху не ставав такий страшний діагноз, а біди віднині обходили стороною.

Схожі статті