Олег Винник і його таємна дружина Таюне були помічені на будівництві: будують власний дім з місцем для дітей

Повелитель жіночих сердець Олег Винник і його таємна дружина Таюне разом відвідали будівництво. Невже власного будинку?

Публіку завжди цікавить особисте життя зірок, і якщо деякі селебрітіз діляться його подробицями, то виконавець хіта “Вовчиця” ретельно приховує все, що не стосується творчості. Незважаючи на це, шанувальники регулярно намагаються вивідати хоч щось про родину Олега.

ЗМІ називають дружиною артиста його бек-вокалістку Таїсію Сватко, що дуже схоже на правду, адже вона завжди супроводжує виконавця на гастролях і при всіх своїх вокальних можливостях не виходить на передній план, залишаючись лише підтримкою коханого чоловіка.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Також неофіційно відомо, що у Таюне і Олега Винника є син Юліан. Підліток живе і вчиться в Німеччині, де професійно займається плаванням. У це теж легко повірити, оскільки на початку співак починав кар’єру як зірка мюзиклів в німецькому місті Штутгарт, а ось свої найромантичніші пісні вже під час українськох творчості він, ймовірно, присвятив Таїсії.

З урахуванням шаленої популярності їх пари, повної секретів і таємниць, в соцмережах раз у раз з’являються все нові фанатські фото. На цей раз користувачі Інстаграму прийшли в захват, побачивши фотографію Винника і Таюне на тлі будівництва в будівельних касках.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Фанати тут же взялися фантазувати про те, що артисти зайняті будівництвом сімейного гніздечка, однак насправді це архівні кадри з поїздки на кар’єр в Кривому Розі в рамках всеукраїнського туру.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Більше цікавих і раніше невідомих подробиць особистого життя головного вовка країни дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.