Ані Лорак підозрюється у приховуванні справжніх розмірів доходів від податкової: на поп-діву вже чекає суд

Ані Лорак здивувала необачним вчинком: вказала в податковій декларації нулі і насолоджувалася розкішшю.

Усі знають, що Ані Лорак доволі заможна співачка. Про це вона сама розповідала, коли порівнювала свої багатства зі статками колишнього чоловіка Мурата. Кароліна живе у неймовірні красі садибі, катається на білосніжних яхтах та орендує приватні літаки.

Така необачність може серйозно відгукнутися на авторитеті людини, особливо якщо вона ухиляється від виплати реальної суми податків.

Ані Лорак
Ані Лорак

В Україні співачка вже знаходиться у чорному списку українською податкової інспекції. Список цей містить імена тих, хто регулярно відхиляється від надання інформації про свої доходи.

Що накоїла Ані Лорак?

Журналісти редакції “Версія” з’ясували, що для “Шоу Діва” Ані Лорак, яке готується до старту, було використано доволі великий бюджет, який згідно з податковими деклараціями, Ані Лорак ніяк не змогла б фінансово потягнути. Зараз російська ФНС особливо зацікавилася прибутками співачки, яка ймовірніше за все приховувала реальні доходи від служби.

Ані Лорак
Ані Лорак

ЗМІ вказують на цікаву деталь: нібито співачка вказала в документах, що концертний бізнес її компанії “Ані Лорак Продакшн” приносить майже нульовий прибуток. При цьому, за даними відкритих джерел, дохід артистки за 2019 рік склав 44 254 000 рублів, а витрати – 29 064 000 рублів. Крім того, кілька років тому виконавиця сама проговорилася, що отримує по 50 тисяч доларів за концерт.

Відомо також, що на компанії Кароліни Куєк на даний момент висять стягнення від податківців на суму 11576 рублів, однак Лорак не поспішає розбиратися з  боргом.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.