Олена Мозгова показала, як змінилася у шлюбі з молодим Аксельродом: кучері золотаві, губи як у Джолі

Колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова показала, як змінилася у шлюбі з молодим Девідом Аксельродом. У 50-річної акторки кучері золотаві, а губи як у Джолі .

Олена Мозгова працює на телебаченні вже багато років, прекрасна знайома з шоу-бізнесом і оточена талановитими людьми з дитинства. Майже усе своє життя вона з’являлася на екрані з чорним волоссям. Загалом, її стиль майже не змінювався. Хіба що декілька разів зірка сильно худла і підкорювали публіку своєю волею.

Зараз Олена Миколаївна заміжня за виконавцем Девідом Аксельродом. Олександр Пономарьов залишився в минулому, обидві дочки вже дорослі, і зараз продюсерка виховує свою спадкоємицю Соломію від нинішнього обранця.

Олена Мозгова показала, як змінилася у шлюбі з Девідом Аксельродом

Олена Мозгова звернулася до покійного батька з нагоди його дня народження
Олена Мозгова показала, як змінилася у шлюбі з Девідом Аксельродом

За останні декілька років вона помітно змінилася. Олена Миколаївна не тільки позбавилися від 20 зайвих кілограмів, але пере фарбувала волосся, і зараз має розкішні золотаві кучері. Нещодавно Мозгова опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий знімок, на якому постала разом з дочкою. Зірка показала, як вони з Соломією разом відпочивають.

Олена Мозгова показала, як змінилася у шлюбі з Девідом Аксельродом

У цей час дівчинка спить, а мама без макіяжу, але в окулярах дивиться в об’єктив. Її кучері відбивають сонячне світло, так само як і лінзи. У зірки доглянута шкіра, губи, ідеальна форма носа та шовковисте волосся.

Нагадуємо, раніше Олена Миколаївна неодноразово говорила про те, що не вірить в шлюб. Девідом вона одружуватися не збиралася, але коли дізналася про вагітність, рішення було прийнято швидко та без сумнівів. Заради Соломії пара зареєструвала шлюб і продовжила свій шлях.

Зараз Олена Мозгова говорить про те, що Соломія являється найважливішою людиною в її житті, і навіть врятувала його. Мовляв, під час сильної хвороби думала, що вже не хоче боротися, але поглянувши на дочку, змінила думку.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.