Христина Соловій зізналася, чому була вимушена відпустити дорогого їй чоловіка: і Вакарчук більше не поруч

Христина Соловій зізналася, чому була вимушена відпустити дорогого їй чоловіка. І Святослав Вакарчук більше не поруч, і Сергій Жадан вже не підтримає.

Відома українська співачка Христина Соловій підкорює вітчизняну сцену більше 10 років. За цей час вона встигла закохати в себе безліч слухачів, і навіть деяким з них розбити серце. Адже останнім часом артистка все частіше потрапляє у різного роду скандали. Втім, кожен з них зустрічає з гордо піднятою головою та готовністю пояснити свою позицію та вислови.

Христина Соловій розповіла, що її брат пішов захищати Україну

31-річна Христина Солова зізналася, у скільки років вона стала жінкою
Христина Соловій розповіла, що її брат пішов захищати Україну

Зокрема, багато користувачів не погоджувалися з думкою Христини щодо виконавців, які довго виступали російською мовою, а також уникала участі у становленні суто української культури. Сама співачка усі ці 2 з половиною роки активно брала участь і у благодійних ініціативах, і намагалася підняти дух своїй публіці, і нагадувала світу про те що відбувається.

Окрім того, нещодавно стало відомо про ще один непростий крок, який зробила сім’я Христини. Зірка розповіла в мережі, що тепер виступатиме без свого брата-музиканта – Євген вирішив поповнити лави захисників.

“Кожен концерт для мене – особливий. Але перший, який я гратиму без участі мого брата Євгена. Він зробив свій вибір – захищати Україну і вже приєднався до Сил оборони. З гордістю підтримую його і пишаюся”, – зазначила Соловій у публікації.

Нагадуємо, що цього року Христина Соловій офіційно розірвала контракт зі своїм продюсером Святославом Вакарчуком. Тепер їхні дороги повністю розійшлися. Але співачка залишилася пов’язаною з музикантом іншими узами. Виявляється, вона заборгувала йому велику суму грошей, яку планує протягом наступних декількох років повернути. Зірка підкреслила, що між нами немає конфлікту на фінансовому ґрунті.

З Вакарчуком вони майже не спілкуються, і так само із Сергієм Жаданом, співпраця з яким ще минулого року принесла Христині ще більшу славу.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?