Найкращі друзі Софії Ротару: до кого, крім своєї родини, співачка може звернутися за гарантованою підтримкою

Софія Ротару нікого не підпускає до свого особистого життя, але в неї є великий круг друзів, які завжди її підтримують та знають про неї абсолютно усе.

Зірки завжди ділиться на дві групи: ті, які проводять свої дні в абсолютній самотності та ті, будинок яких завжди повен гостей. Софія Михайлівна однозначно відноситься до другої категорії. За роки творчої кар’єри відома співачка змогла накопичити масу зв’язків та завести неймовірну кількість відомих друзів.

Родина Софії Ротару

Родина Софії Михайлівни Ротару.

Звісно, родина Софії Михайлівни для не найближча. В неї є прекрасний син Руслан, який завжди її підтримає та невістка Світлана, яка підбирає зірці образи. Дві рідні сестри Ауріка та Лідія неймовірно близькі для неї люди, також є брат Євген і звісно ж улюблені онуки, які будучи дорослими людьми, все одно їздять на канікули до зіркової бабусі.

Зіркові друзі

Композитор Ігор Крутий дружить з Софією Михайлівною вже 43 роки. Він пам’ятає переїзд Ротару з Чернівців до Ялти, пам’ятає першу її квартиру на вулиці Мухіна і ялтинські репетиції, коли вона тільки отримала від Юрія Саульського пісню “Звичайна історія” і наспівувала її Ігорю.

Софія Ротару разом з Ігорем Крутим.

Також Софія Михайлівна дуже міцно дружить з Лаймою Вайкуле, що не дивно, адже за характерами вони дуже схожі. Ігор крутий згадує, що вони втрьох дуже часто “відривалися” вечорами у Ялті.

Добрими друзями Софії Михайлівни є Валерій Леонтьєв та Надія Бабкіна, з якими співачка може завжди поговорити.

Софія Ротару та Надія Бабкіна.

Також у біографії української Примадонни є більше таємничі і темні фігури. Наприклад, її добрий друг Тайванчик. Софія Михайлівна дійсно водила дружбу з Аліком Тохатахуновим. Втім, співачка ніколи не зізнавалася у тому, що знала про його кримінальну діяльність. Відомий авторитет дарував зірці діаманти, а та наділила його своєю дружбою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.