Як виглядають жінка і діти соліста гурту “Руки вверх” Сергія Жукова: підкорив красуню модельної зовнішності

На піку популярності гурту "Руки вверх" за її солістом Сергієм Жуковим упадали тисячі красунь, але по-справжньому підкорити його серце вдалося лише одній.

Вперше Сергій Жуков одружився в двохтисячному на жінці на ім’я Олена Добиндо. Вже через рік після весілля у пари народилася дочка Олександра, однак нічого спільного, крім дитини, їх не пов’язувало.

Перша дружина та старша дочка Сергія Жукова
Перша дружина та старша дочка Сергія Жукова

У результаті сім’я розпалася у 2005-му, а вже у 2007-му до музиканта прийшло справжнє сімейне щастя, яке йому подарувала колишня солістка поп-групи “Сливки” Регіна Бурд, відома під сценічним ім’ям Мішель. Вона молодша за Сергія на 9 років.

На момент знайомства з нею Жуков вже був популярним артистом, але у нього не було і натяку на інтрижки з прихильницями, а все тому, що Регіна дивує і зачаровує його досі.

“Коли нам було по 20, грав гормон і хотілося увесь світ. Нашим фанаткам було років по 10-12. Я виходив на сцену і бачив у залі дітей з косичками. А коли вони виросли і перетворилися на красунь, я вже був одружений. Подивіться на мою Регіну! Хто від такої жінки захоче загуляти?”, — зізнався співак в одному зі своїх інтерв’ю.

Регіна Бурд і Сергій Жуков
Регіна Бурд і Сергій Жуков

Сергій досить довго залицявся до Регіни і боявся злякати її своєю наполегливістю. Вперше вони поцілувалися лише через 10 місяців після знайомства, а в гостях у неї Жуков і зовсім не з’являвся, оскільки у Бурд дуже суворий батько:

“Одного разу ми домовилися, що кожне проводжання я буду робити на один крок більше. Певна гра, приємна обом. У підсумку через кілька місяців я все-таки опинився перед дверима під’їзду”.

Щасливе подружжя виховує трьох дітей — дочку Ніку та синів Енджела і Мирона, яких вони не приховують від публіки і регулярно діляться їх фотографіями в соціальних мережах.

Родина Сергія Жукова
Родина Сергія Жукова
Родина Сергія Жукова
Родина Сергія Жукова

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.