Стражниця етикету Ольга Фреймут нахабно вторглася до старшої доньки Злати: довелося вибачатися публічно

Навіть справжні леді роблять помилки! Головне правильно вирішити створену проблему, а не виправдовуватися.

Ще за часів ранкових шоу Ольга Фреймут позиціонувала себе, як виховану та знаючу етикет молоду леді. А згодом ці знання їй дуже знадобилася, адже телеведуча стала зіркою проектів “Ревізор” та “Від пацанки до панянки”. Зараз знаменитість активно допомагає українцям пізнати світ етикету та розповідає усі нюанси поведінки на публіці: від основних положень про те як необхідно сидіти, до секретиків про те, як непомітно почухатися.

Помилка Ольги Фреймут та її вибачення

Втім, навіть експерти допускають помилки. Так, сьогодні вранці Ольга Фреймут зізналася, що дуже поспішала до парикмахерської через майбутню конференцію.

Кадри з відео-вибачення Ольги Фреймут.

Зірка начепила на себе перше, що поттрапило їй під руку та побігла до машини. Тільки там вона зрозуміла, що вдягнулась у світшот своєї старшої доньки Злати Мітчелл. Вона публічно вибачилася перед донькою та пояснила, що чужі речі без відома людей брати не можна і написи на речах недопустимі.

Нагадуємо, що Злата Мітчел народилася від шлюбу з іноземцем, з яким колись Ольга Фреймут закрутила бурхливий роман. Телеведуча вийшла за нього заміж за кордоном, втім, їхній шлюб тривав дуже надовго і зірці довелося повернутися в  Україну з донькою.

Зараз Ольга заміжня за гендиректором Нового каналу та має двох дітей. Окрім тележурналістики, зірка активно займається літературою та видавництвом. На поличках українських книжкових магазинів є декілька книг авторства Фреймут. Наприклад: “З ким їсть та спить Ольга Фреймут” та дитяча книжка “Кажан Жан”.

Схожі статті