Цибульська зізналася, що отримувала погрози через статус “розлучниці” від екс-дружини Дзідзьо та її оточення

Публіка досить довго чекала на коментар від Ольги Цибульської, яка серйозно постраждала від новини про розлучення Дзідзьо.

Розлучення Михайла та Ярослави Хоми — прекрасний приклад того, як колись вдалий піар може обернутися повною катастрофою в майбутньому.

Ще одружений Михайло Хома та заміжня Ольга Цибульська.

Роль Олі Цибульськоі в процесі розлучення Дзідзьо та Славії

Так як більшість користувачів мережі впевнені у тому, що головною причиною розлучення Ярослави та Михайла стала інтрижка між виконавцем та відомою співачкою Ольгою Цибульською, Катя Осадча вирішила взяти в неї інтерв’ю та поцікавитися її думкою.

Цибульська, на диво відреагувала занадто гостро, адже екс-дружина Дзідзьо ніколи не говорила про неї зневажливо і нічого не стверджувала. Так, співачка порадила Ярославі звернутися до неї, щоб та написала для неї справжній хіт і підкреслила, що ніколи не крала її славу. Тобто натякнула, що у Ярослави просто немає хисту до музики.

Ольга Цибульська на Михайло Хома

Коли ж розмова дійшла до вражаючої схожості її сина Платона та Дзідзьо, співачка звісно все заперечувала і розповіла, що від Ярослави та її оточення (подруг, родичів, подруг подруг і так далі) до неї надходили погрози.

Інтерв’ю здається доволі агресивним у порівнянні з тим, як відгукувалася про Цибульську сама Ярослава.

Реакція публіки на слова Ольги були більш ніж очікуваною. Співачці порадили поцілувати Юрія Горбунова та подивитися на реакцію Осадчої (відсилка на сценічний поцілунок Дзідзьо та співачки) та заторочили, що Ольга не взмозі написати пісню й для себе.

Тепер Ользі можна офіційно надавати статус самої захейченої зірки в Україні.

Це інтерв’ю — саме той випадок, коли публіка налаштовується ще більш войовниче.

Варто підкреслити, що у цій історії дуже багато інформації, яка взагалі не сходиться між собою. Наприклад, Ярослава розповідала, що сама познайомила Ольгу з Михайлом. Натомість зірковий дует розповідав декілька років тому, що знайомий ще за студентських часів.

А наостанок хочеться додати, що піар піаром, але робити його треба з розумом.

Схожі статті