Тіна Кароль дала вичерпний коментар стосовно їх стосунків з Даном Баланом: “Як буде далі — це наш секрет”

Відома українська співачка Тіна Кароль нарешті розставила всі крапки над і в історії з відносинами з молдавським мачо Даном Баланом.

Останнім часом стосунки Тіни Кароль і Дана Балана як ніколи на слуху. По-перше, тому що поп-діва вирішила назавжди залишити тренерське крісло в шоу “Голос країни”, де і зав’язався її передбачуваний роман із зіркою світової сцени. Причому це перший чоловік, який з’явився у співачки після смерті коханого Євгена Огіра, як гадають фанати.

Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль
Людмила Балан разом з сином Даном та Тіною Кароль

По-друге, тому що продюсер проекту Володимир Завадюк мав необережність публічно сказати, що історія любовних взаємин між героями нашої сьогоднішньої статті була “створена синтетично” заради підняття рейтингів програми. Це викликало цілий шквал критики в мережі, після чого Завадюк поспішив порозумітися — невдало підібрав слова, а симпатію Тіни і Дана помічав неодноразово.

Тіна Кароль і Володимир Завадюк
Тіна Кароль і Володимир Завадюк

По-третє, сам Балан нещодавно висловився на цю тему і заявив, що в ефірах “Голосу” глядачі спостерігали за щирою симпатією без будь-якого обману. Нарешті Кароль теж перервала мовчання і опублікувала спільну з молдавським мачо фото у себе в Інста-сторіз, в підписі до якого написала наступне:

“Хіба флірт називають обманом? Це гра півтіней романтики. Нав’язати кохання неможливо. Ми були щирі і це наша історія. Як буде далі — це наш secret paradise!”.

Коментар Тіни Кароль стосовно роману з Даном Баланом
Коментар Тіни Кароль стосовно роману з Даном Баланом

Схоже, своїми коментарями артисти лише ще більше плутають публіку, проте очевидно одне — виставляти особисте життя напоказ вони не збираються, а нам залишається лише здогадуватися, що між ними діється насправді.

Більше цікавих подробиць взаємин Тіни Кароль і Дана Балана дивіться на YouTube-каналі Одна минута:

Схожі статті