Мама чотирьох дітей Валентина Хамайко була помічена у пологовому будинку: чекають на п’ятого? (ФОТО)

Українська журналістка і телеведуча Валентина Хамайко до своїх 39 років встигла стати мамою чотирьох дітей, а де четверо, там і п'ятеро.

Героїня нашої сьогоднішньої статті відома українцям як ведуча ранкового шоу “Сніданок. Вихідний”, яке вона веде разом з Олександром Поповим. Саме з ними глядачі прокидаються після важкого трудового тижня.

Валентину люблять навіть незважаючи на те, що на цілих кілька років вона пропала з ефірів, присвятивши себе родині і вихованню дітей — дочок Соломії і Мирослави, а також синів Михайла та Андрія. Їх вона народила від бізнесмена Андрія Оністрата. Хамайко живе з ним у цивільному шлюбі, при цьому пара повінчана і вважає цей крок куди вагомішим і важливим, ніж штамп в паспорті.

Валентина Хамайко і Андрій Оністрат
Валентина Хамайко і Андрій Оністрат

Як і в кожних стосунках, в певний період спільного життя між подружжям виникла серйозна криза. Валентина тягнула на своїх плечах побут і доглядала за дітьми, хоча завжди прагнула до професійної самореалізації, Андрій же пішов з головою в роботу. Втім, їм вистачило мудрості і сміливості відкрито про все поговорити, завдяки чому криза минула.

Валентина Хамайко з дітьми
Валентина Хамайко з дітьми

Тоді ж вони і вирішили повінчатися, а після народження четвертої дитини в грудні 2018-го Хамайко вийшла в телеефір, як тільки їх з малюком виписали з пологового будинку. Очевидно, Оністрат зрозумів і прийняв позицію коханої — випадати з життя з появою спадкоємців вона не хоче.

Валентина Хамайко з колегами по програмі Сніданок на 1+1
Валентина Хамайко з колегами по програмі Сніданок на

Не можна не відзначити, що Валентина також активно розвиває особистий блог в Інстаграмі, де часто з’являються зворушливі фото з сімейних архівів. На цей раз нова публікація телеведучої в сторіз розбурхала шанувальників не на жарт. Вся справа в тому, що зірка 1+1 засвітилася в київському пологовому будинку “Лелека”:

“Знову в знайомих просторах”, — підписала вона пост.

Скріншот з Інстаграму Валентини Хамайко
Скріншот з Інстаграму Валентини Хамайко
Скріншот з Інстаграму Валентини Хамайко
Скріншот з Інстаграму Валентини Хамайко

На наступних кадрах Хамайко показала, як здавала кров, але для чого саме — не сказала, натякнувши тим самим на можливу п’яту вагітність. Продовжуємо стежити за ситуацією.

Схожі статті