Ані Лорак, Тоня Матвієнко та інші зірки, які під час вагітності стали вродливішими: фотопідбірка

Вагітність - найщасливіший період у житті жінки. Навіть лікарі кажуть, що під час виношування плоду молодиця просто розквітає.

Вагітність у житті жінки – найбільш пам’ятний період. У цей час її організм постійно змінюється, зовнішність стає іншою, а відчуття гострішими. Всі, хто хоч раз проходив цей шлях – не пошкодував. Є народна прикмета, що коли жінка при надії – вона стає в рази гарнішою та вродливішою. Подивіться, як погарнішали наші зірки!

Тіна Кароль

Вагітна Тіна Кароль
Вагітна Тіна Кароль

Тіні вагітність додала ніжності. Цікаво, що від природи пухленька Кароль, коли була при надії майже не погладшала.

Ані Лорак

Вагітна Ані Лорак
Вагітна Ані Лорак

Це зараз її стрункій талії позаздрять навіть 22-річні дівчата, а у 2009 році Ані Лорак була справжньою здобною булочкою. Вона роздобріла вшир від вагітності, але дуже скоро привела себе до форми.

Світлана Лобода

Вагітна Світлана Лобода
Вагітна Світлана Лобода

Завжди струнка Світлана вражала своєю підтягнутою фігурою і під час вагітності. 2 роки тому вона ходила з животиком на підборах, відвідувала церемонії нагородження та мандрувала. Справжній приклад того, якою активною може лишатися жінка навіть при надії.

Тоня Матвієнко

Вагітна Тоня Матвієнко

Донька легендарної Ніни Матвієнко коли була при надії полюбила себе настільки, що навіть зробила пікантну фотосесію. Під час вагітності Тоня лишилася у своїй звичній формі, але з’явилися у неї щічки.

Катерина Осадча

Катя Осадча бере інтерв’ю для програми “Світське життя”. У кадрі Соломія Вітвіцька.

Дуже пасує третя вагітність Катерині Осадчій. Зірка приховувала те, що чекає на дитинку тривалий час, але великий животик видав її з головою.

Схожі статті