Олег Кензов після звинувачень у побитті екс-дружини одружується втретє: “Домашній садист”

Український співак Олег Кензов одружується втретє, незважаючи на чутки і звинувачення з боку його екс-дружини у побитті.

Олег Кензов вже двічі був одружений. Його першою обраницею стала Анастасія Полубесова, яка народила йому дочку Евеліну. Через 2 роки шлюб розпався, а незабаром артист одружився з Наталією Ярмоленко, більш відомою в Україні як DJ Madonna. На цей раз міцну сім’ю Олегу побудувати теж не вдалося, до того ж після розлучення колишня дружина публічно звинуватила його в домашньому насильстві.

Перша і друга дружини Олега Кензова
Перша і друга дружини Олега Кензова

За словами жінки, Кензов завжди був дуже ревнивим і постійно вимагав від неї, щоб вона доводила свою любов. Він не довіряв Наталії, намагався знайти будь-які докази зрад. В результаті почалося все з розбитого телефону через фото, яке вона опублікувала в мережі, а продовжилося регулярними побиттями.

Це тривало роками, і кожен раз Ярмоленко пробачала Олега. Врятувало її лише те, що співак закохався в іншу та пішов від неї. Сам він заперечує сказане екс-дружиною:

“Я жодного разу не чув, щоб чиясь колишня дружина щось говорила хороше про чоловіка, який її покинув”.

Олег Кензов та DJ Madonna
Олег Кензов та DJ Madonna

Більшість користувачів мережі повірили DJ Madonna і встали на її сторону, тому новина про треті заручини Кензова викликала вельми неоднозначну реакцію.

Так, в програмі “Зірковий шлях” артист вперше представив кохану і розповів, як зробив пропозицію. Даша, так звуть наречену, працює менеджером Олега, разом вони вже 4 роки. Вийти заміж за себе співак попросив обраницю в день прем’єри нової пісні:

“Я співав, в якийсь момент просто припинив це робити, дістав обручку і почав освідчуватися в коханні”.

У коментарях під новиною глядачі не стали стримувати емоцій:

  • “Домашній садист. Біжи, Даша, поки не отримала”;
  • “Сподіваюся, цю лупити не буде”;
  • “От для чого писати “садист”? Ніхто не знає правди! Може нова дружина провокувати не буде, не буде наркотиків у їхньому житті. І заживуть вони мирно і щасливо”;
  • “Вже щоб любив – не обов’язково, головне – щоб не бив”;
  • “Не пощастило дівчинці”.
Коментарі користувачів Інстаграм

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.