Філіп Кіркоров розлютився при згадках про куму Ані Лорак і почав розкидатися образливими словами: що сталося

Філіп знову не стримався та почав обзиватися, коли почув про Ані Лорак.

Нещодавно Філіп Кіркоров, який зараз знаходиться поруч зі своєю підопічною, молдавською співачкою Наталією Гордієнко, дав відверте інтерв’ю для YouTube-каналу “Альона, блін”. Сама розмова з журналісткою відбулася у номері готелю, де зараз проживає поп-король, і стосувалася загалом Євробачення. На превеликий жаль, учасники інтерв’ю не змогли знайти іншого місця через карантинні обмеження. Тому обійшлися без професійного освітлення та інших необхідних умов для якісної зйомки.

Скандал на конкурсі та гнів Кіркорова

У ході розмови з Альоною Філіп Кіркоров розповів, що не розуміє ажіотажу навколо чотирьох однакових суконь на конкурсі.

Нагадуємо, що цієї неділі у мережі спалахнув скандал через те, що аж чотири конкурсантки обрали для Євробачення майже однакові концертні костюми. Втім, для Філіпа Кіркорова це не єдина проблема пов’язана з його менторством.

Співаку постійно нагадують про те, що сукня Наталії майже така сама, як і в Ані Лорак, яку він продюсував 15 років тому. Мовляв, зовсім немає фантазії.

Філіп Кіркоров розповів, що ці питання та порівняння з його кумою Кароліною гнівають його. Артист запевнив, що люди, які це це говорять, не думають, що мелять та мають “курячі мізки”. Взагалом, кумир мільйонів росіян не скупився на образливі слова в адресу тих, хто порівнює Гордієнко з Ані Лорак.

Ані Лорак виступає на Євробаченні у 2008 році. Співачка привезе “срібло” Україні.

Нагадуємо, що днями Кіркоров оскандалився на усю Європу. Співак на бірюзовій доріжці втручався в інтерв’ю, махав руками, їв цукерки та постійно притягував увагу на себе.

Безліч глядачів конкурсу звернули увагу на недостойну поведінку російського виконавця і навіть намагалися зрозуміти, що привело його в такий стан.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.