Леонід Агутін зізнався, що насправді відбив Анжеліку Варум в іншого чоловіка: “Дуже хороша людина”

Леонід Агутін та Анжеліка Варум разом вже майже 25 років. Їх пара вважається практично зразковою, однак насправді далеко не все і не завжди було так гладко.

Спочатку артисти познайомилися виключно для творчості. На той момент вони обидва були вже відомими виконавцями, а Варум хоч і користувалася великою популярністю серед чоловіків, та була вірна своєму хлопцеві.

Як розповів Агутін в одному з недавніх інтерв’ю, його почуття до Анжеліки виникли набагато раніше, ніж стали взаємними. Йому буквально довелося завойовувати кохану:

“Близько року я до неї залицявся. У неї тоді хлопець був — дуже хороша людина. В усьому їй допомагав, всюди їздив. А я ось навіть не розумів, як до Анжеліки підійти”.

Анжеліка Варум на початку кар’єри

За словами музиканта, до того моменту він уже був досить досвідчений в питаннях зваблювання, але весь цей досвід не став йому в нагоді у відношенні Варум. В результаті з часом Леоніду все ж таки вдалося довести, що він єдиний зможе зробити її щасливою. Причому пізніше виявилося, що вона зовсім була не проти його залицянь, однак дивувалася від його нерішучості.

“Коли ми вже зійшлися, Анжеліка запитала, чому я так довго зволікав? А я навіть не знав, що відповісти”, — зізнався Агутін.

Подружня пара Анжеліки Варум та Леоніда Агутіна

З тих пір герої нашої сьогоднішньої статті щасливо живуть в гармонії та злагоді, хоча без проблем не обійшлося. У ЗМІ неодноразово з’являлися чутки про їхнє розлучення.

Більш того, Леонід сам відкрито розповідав журналістам про зради коханій, але це не стало причиною для розриву відносин і зараз подружжя називає одне одного головними людьми в своєму житті. В їхньому шлюбі народилася чудова донька Єлизавета-Марія, яка наразі живе у США.

Леонід Агутін та Анжеліка Варум з дорослою донькою

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.