Дан Балан покинув Тіну Кароль і відгуляв гучне весілля: хто стала нареченою та які зірки розважали гостей

Молдавський мачо - завидний наречений. Багато дівчат готові б були вийти заміж за нього.

Дан Балан відомий молдавський виконавець. Чоловік дуже швидко досягнув успіху та визнання не тільки у рідній країні, а й по всій Європі. Українці танцювали під його хіти ще на початку 2000-х, а широковідомим тут, у нас він став, коли його запросили стати тренером шоу “Голос країни”. Запам’ятався Дан Балан тим, що проявив симпатію до Тіни Кароль.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан на проекті “Голос країни”. Фото взято з кадру передачі. 

Нещодавно продюсер “Голосу країни”, Володимир Завадюк, неоднозначно заявив, що пара начебто вигадала історію з романом. Проте, самі знаменитості не заперечували, що іскра все ж таки між ними була.

Та ні участь у проекті, ні чутки про роман, не втримали Дана Балана від весілля. Звісно ж, не свого.

У той самий час коли прихильники переживали через стосунки музикантів, молдавський мачо виконував запальні танці з Вірою Брежнєвою.

https://www.instagram.com/p/CEUYiZYlwkA/

Гуляв співак 24 серпня 2020 року на весіллі, яке зіграли захисник і півзахисник англійського клубу “Манчестер Сіті”, півзахисник збірної України з футболу Олександр Зінченко і тележурналістка Влада Седан (Влада Щеглова).

Віра і Дан заспівали дуетом, виконавши свою пісню “Лепестками слез”, під яку гості і молодята виконували повільний танець.

Влада Седан з коханим. На святі журналістки виступав Дан Балан.

Цікаво, що Дан Балан не приховує того, що має досвід виступів на корпоративах та весіллях. Цього року співак вітав й іншу телезірку – Іванну Онофрійчук.

Схожі статті