Настя Каменських втримує Потапа хазяйновитістю, аби не пішов до Горової: “Збираю на роботу лоточки з їжею”

Настя Каменських стала дружиною у 2019 році. Поп-діва вперше розповіла, як вона порається з побутом та проводить час з чоловіком.

Пару Насті Каменських та Потапа давно підозрювали у романі. Дійсно, стільки років співпраці було прожито та безліч гастролей проведено разом…Проте, репер гідно тримався осторонь всіх пліток, адже до 2014 року він був одружений з Іриною Горовою та народив з нею дитину.

Ірина Горова та Потап
Ірина Горова та Потап. Фото взято на просторах мережі.

Та подружнє життя не складалося і Потап розлучився з дружиною. Артист 5 років похолостякував та розгледів, що його обраницею є Настя Каменських.

Поп-діва вперше вирішила розповісти, якою вона є дружиною. Дійсно цікаво, як проявила себе яскрава артистка, на яку залюбки звертають увагу без вийнятку всі чоловіки.

Настя Каменських. Фото взято на просторах мережі.

Виявляється, Настя збирає їжу коханому на роботу. Варто зазначити, що Каменських – борець за здоровий спосіб життя та прибічниця правильного харчування.

Співачка активно займається спортом і завдяки такому ставленню до свого здоров’я, Настя змогла подолати надмірну вагу.

Настя Каменських
Настя Каменських у молодості. Фото взято на просторах мережі.

«Льоша багато працює над собою. З таким божевільним графіком, як у нього, дотримуватися жорсткого плану харчування просто нереально. Але він старається. Я зі свого боку всіляко йому допомагаю: складаю здорове меню, збираю на роботу лоточки з їжею. І, звичайно, підтримую його в заняттях спортом», – розповіла Каменських.

Виявляється пара багато часу проводить разом: ходять на пікніки та на вечірки до друзів.

 

 

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.