Чому перед самою смертю Євген Огір назвав Тіну Кароль ім’ям іншої жінки: історія кохання з сумним фіналом

Ця історія сталася 10 років тому, а її відголоски досі лунають країни.

З моменту втрати чоловіка Тіна Кароль перетворилася в іншу людину. Драматична та з розбитим серцем, приваблива жінка перестала посміхатися і присвятила свою творчість померлому коханому. Так тривало майже 10 років, але всьому настає кінець. І страждання діви вже підходять до фіналу.

Останнє прохання Євгена Огіра

Євген Огір боровся з раком шлунку. Важкий діагноз і страшна боротьба. Свої останні дні він провів у Германії.

Яким же було здивування Тіни Кароль, яка просиділа біля ліжка коханого стільки днів та ночей, коли він попросив подзвонити його першій дружині Дарині та запросити, щоб вона приїхала.

Дарина Огір

Виявляється, перша дружина продюсера була його першим сильним коханням. Вони швидко розлучилися тому, що дівчина не хотіла дітей, а мріяла продовжувати кар’єру. Більш того, між молодими людьми існувала серйозна конкуренція. Після дзвінка Дарина зірвалася з України та прилетіла до колишнього. Пара пошепки щось обговорила і попрощалася. Тіна так і не дізналася, що саме нашепотів Євген першій дружині. Втім, шанувальники вважають, що він попросив неї пробачення.

Останні слова

Тіна Кароль з Євгеном Огіром
Тіна Кароль з Євгеном Огіром

Після цього він провів той час, який йому був відрізаний з коханою. Тіна Кароль зізнається, що розуміє, що він не міг піти при ній. І саме тому він попросив співачку поїхати і дати концерт. Під час її виступу Євген пішов з життя.

З тих самих пір смерть чоловіка є самим великим випробуванням поп-діви і самою великою трагедією. У співачки є драматична пісня присвячена чоловікові — “Закрили твої очі”.

Схожі статті