Особистість вже колишнього чоловіка “розлучниці” Ольги Цибульської, якому вона зраджувала, розсекречена

Більшість глядачів взагалі не вірить у те, що він існує. Втім, журналістам вдалося дізнатися навіть його ім'я.

Через скандал, який спричинили Дзідзьо та його дружина Ярослава постраждала і Ольга Цибульську, яку підозрюють у тому, що саме вона стала причиною розлучення пари.

Зіркове подружжя прожило разом 20 років. Втім, це не зупиняло Ольгу та Михайла під час поцілунку, а сина співачки Нестора взагалі вважають відприском саме Дзідзьо через їхню неймовірну схожість.

Подібні піар-компанії нерідко закінчуються гучними скандалами, адже важко проконтролювати думки людей і їхній хід. Втім, шкода маленького хлопчика Нестора, який постійно фігурує на шпальтах ЗМІ через необачність його матері.

Особистість чоловіка Ольги Цибульської розсекречена

Цю саму теорію й розділяє команда YouTube-каналу “Rostislav Production”, які з’ясували, чи існує взагалі чоловік в Ольги Цибульської і чи праві глядачі, які вважають, що співачка лише прикривається неіснуючим коханим.

Так, в інтерв’ю зі Славією Ростислав спитав, чи бачила вони колись чоловіка Ольги, нащо починаюча співачка та екс-дружина Дзідзьо відповіла стверджувально. Тобто він таки існує.

За словами журналіста Ростислава Калацмнського її чоловіка звуть Сергієм Анатолієвичем Грисюком. Але журналіст впевнений, що зараз пара не живе разом. Сергій займається бізнесом пов’язаним з продажем молочнокислої продукції та деревини. А дідусь їхнього сина Нестора по батьковій лінії є політиком. Ростислав привів фотодокази та документи, щоб не бути голослівним.

Нагадуємо, що близько року тому Ольга зізналася, що знаходилося в любовних стосунках з танцюристом Олександром попри те, що була заміжньою. Мовляв, у них з чоловіком була перерва у стосунках, а в кожної жінки є скелети у шафі.

Схожі статті