Мохаммад Захур настільки ревнував Камалію до партнерів по сцені, що був змушений стежити за нею у закуліссі

Мохаммад Захур зізнався, як ставився до творчості Камалії з чоловіками.

Здається, що у шлюбі Камалії та  Мухаммада Захура панує тільки любов і довіра. Коли вони разом дають інтерв’ю, між ними панує гармонія і помітний міцний зв’язок, якому можна тільки позаздрити. Камалія ніколи не приховувала, що завжди ставить на перше місце свою родину.

Але зіркове подружжя є такими самими людьми, як і ми з вами, і мають абсолютно такі самі проблеми. В їхніх стосунках є місце ревнощам та пристрастям. І саме про це Мухаммад Захур розповів в архівному інтерв’ю Аллі Крутій.

Ревнощі мільйонера Мухаммада Захура

Так, зірки, сидячи на розкішних диванах, почали обговорювати фільми, у яких на той час знімалася Камалія. Але Крута пригадала, що співачка ділить свої сцени на знімальному майданчику з Шерон Стоун та Джоном Томасом, які є голлівудськими зірками світового рівня.

Тоді, журналістка поцікавилась а в Захура, чи не ревнує він свою прекрасну дружину до американських партнерів, які виглядають чудово і є мрією багатьох жінок у всьому світі. Мохаммад напівжартома відповів, що змушений стояти у закуліссі та спостерігати за сценами.
Інакше ніяк.

Камалія та Моххамад Захур
Камалія та Мохаммад Захур

Усі троє посміялися, а Алла Крута так і на зважилася спитати, чи серйозним був мільйонер, коли говорив це.

Нагадуємо, що Камалія нещодавно пережила лінійку неприємних подій. Так, у травні місяці співачка втратила рідного дядька, пережила смерть декількох своїх улюбленців, які постраждали від хижака та змушена допомагати матері у судових розбірках через нещодавню автотранспортну  аварію. Повідомляється, що автівка була понівеченою.

Схожі статті