Холостяк 11 Михайло Заливако після скандального фіналу виправдався за свій вибір: “Обирав по факту ж не я”

Головний герой 11 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако зробив несподівану заяву після свого фінального вибору.

Михайло Заливако до свого 31 року встиг заснувати успішний логістичний бізнес, він постійно вдосконалює тіло, а також не представляє життя без подорожей. Безсумнівно, 11-й холостяк — дуже завидний наречений, за серце якого в фіналі проекті боролись відразу три дівчини.

Юлі Бельченко і Розалі не вдалося закохати в себе Михайла так, як це зробила переможниця Анна Богдан. Втім, далеко не всі глядачі залишилися задоволені вибором Заливако. Особливо багатьох обурило те, що головний герой повернув в шоу Юлю, але в підсумку так її і не вибрав, принизивши тим самим дівчину. Дехто взагалі вважає, що перемогу в “Холостяку” Анні купив її колишній чоловік — екс-керівник Офісу президента Андрій Богдан.

Фіналістки Холостяка 11 — Юлія Бельченко, Анна Богдан, Розалі
Фіналістки Холостяка 11 — Юлія Бельченко, Анна Богдан, Розалі

Нарешті Михайло перервав мовчання і записав звернення до шанувальників проекту. Так, у себе в Інстаграм-сторіз, сидячи в машині, він сказав наступне:

“Всім привіт. І з приводу цього ажіотажу в моїх останніх сторіз я можу сказати тільки одне, що вибирав по факту ж не я. Не голова, а моє серце. Ось як ви думаєте, варто обирати ту, яку радять, або все ж таки ту, яку полюбив?”.

Скріншот з Інстаграму Михайла Заливако
Скріншот з Інстаграму Михайла Заливако

Раніше Заливако подякував команді шоу і зізнався, що ще до початку зйомок думав, що йому буде важко говорити на камеру і вже тим більше висловлювати свої почуття, проте насправді він отримав велике задоволення від того, що відбувається. Але найбільше він вдячний за кохання:

“Дякую проекту за Аню. Я вже не раз говорив, що я прийшов сюди вчасно”, — підсумував Михайло.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.