Леся Нікітюк розповіла про чоловіка, від якого прийняла обручку: як виглядає та чим живе таємний обранець

Леся Нікітюк попри свою щирість до глядача, дуже обережно говорить на тему особистого життя. Дізнайтеся, хто був першим чоловіком теледіви.

Леся Нікітюк здобула популярність завдяки своїй харизмі, наполегливості і нескінченній працелюбності. Вона пішла зі спорту та почала грати у КВК. Після цього, зрозуміла: її покликання розважати народ на телебаченні.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк. Фото взято на просторах мережі. 

Телеведуча має безліч успішних проектів, проте, у свої 33 роки досі не змогла обзавестися родиною. На сторінці свого Інстаграм-акаунту жінка постійно жартує, що її майбутня свекруха має звернути увагу то на її кулінарні здібності, то на хазяйновитість.

Втім, одного не любить розповідати Леді Ле – одного разу вже мала шанс у реальному житті здивувати свекруху.

Що відомо про першого чоловіка Лесі Нікітюк?

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк. Фото взято на просторах мережі. 

Телеведуча одного разу проговорилася про те, що їй вже робили пропозицію. Виявляється, у 2018 році вона випадково познайомилася з сусідом. Хлопець настільки сподобався Лесі, що вона познайомила його з батьками.

Він відповів їй взаємністю. Подарував навіть обручку та освідчився.

Проте, спільне життя так і не склалося. Причиною тому стала робота яскравої ведучої. Постійні відрядження, переїзди все це мало свій відбиток на стосунках. Пара розсталася. Нікітюк навіть не зберегла спільних фото в Інстаграмі, аби можна було хоча б побачити, як виглядав потенційний чоловік Лесі.

Леді Ле і зараз не виключає того, що її робота посідає головне місце у житті, але тим не менш, заміж їй дуже хочеться.

Схожі статті