Андрій Данилко ошатно вбрався і відгуляв гучне весілля: молодята витратили на свято шалену суму грошей

Андрій Данилко знову влаштував справжнє свято. Інакше він, здається, і не вміє.

Андрій Данилко, як і будь-який інший український артист, активно виступає не тільки у межах нашої країни, а й за кордоном. Відомий у всьому світі виконавець особливо користується попитом на весіллях, адже вміє розважати та веселити примхливу публіку. Колись пісні Вєрки Сердючки були необхідним атрибутом на будь-якому святі, адже підіймали настрій та запалювали народ. Зараз же почути його пісні можна не на кожному весіллі, але він все такий же популярний.

Андрій Данилко відгуляв ще одне весілля

На особистій сторінці артиста в соціальній мережі Instagram вкрай рідко з’являються новини стосовно виступів та особистого життя Данилка. Втім, для цього створені фанатські акаунти. Шанувальники творчості артиста мають змогу дізнатися, де, коли, за яких обставин та як виступав Андрій.

Так, нещодавно на одному з таких акаунтів з’явилася лінійка відеороликів з весілля в Туреччині. Вєрка Сердючка запалював разом зі своєю командою та веселився з публікою. У якийсь момент Андрій Данилко навіть сказав, що йому здається, що навіть діти на цьому весіллі “під шафе”. Хто зна, може так і було, адже за малюками на святі не простежиш. 

Варто підкреслити, що команда Вєрки Сердючки, так само як і раніше, професійно справляється зі своєю роботою. Публіка була задоволена виступом і активно підігрувала виконавцю, який спілкувався з гостями.

Цікаво, чи побачимо ми колись весілля самого Андрія? Будемо сподіватися, що так. Адже фанати творчості артиста заслуговують порадіти за нього.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.