91-річний Григорій Чапкіс вперше розкрив таємницю своєї молодої дружини: вік, ім’я і спадок, що лишає жінці

Григорій Чапкіс про свою нову дружину усе, що могло цікавити публіку.

Діти 91-річного хореографа одразу ж засудили його за це рішення. Однак, він не дивлячись на те, що його змусили зробити, все одно обрав молоду коханку. А ні зневага дітей, а ні втрата родини не зупинили його на шляху до омріяного сімейного щастя.

Хто вона та як пара познайомилася?

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс

Григорій Чапкіс познайомився з 39-річною Людмилою у її власному ювелірному магазині. Молода жінка є успішною бізнесвумен, яка за словами хореографа, заробляє більше, ніж він сам. Під час покупки літньому чоловікові стало погано і власниця магазину дуже за нього хвилювалася. Саме тому жінка попросила номер телефону зірки.

Через деякий час вона йому подзвонила, щоб дізнатися про стан його здоров’я. Це розчулило чоловіка, який вирішив розвивати стосунки з вродливою бізнесменкою. 

Реакція дітей

Григорій Чапкіс разом сином
Григорій Чапкіс разом з сином

Як виявилося, дітям Григорія Чапкіса дуже не сподобалася ідея одруження вчетверте. За словами танцюриста, вони вирішили, що Людмила є полювальницею на багатства. Саме тому вони змусили батька переписати на них все майно. Це розбило хореографа. Родина пересварилася, а стосунки дітей з батьком значно охололи. Втім, увесь цей час поруч з ним знаходилася любляча дружина, якій не потрібні його гроші, адже вона успішна та заможна.

Зараз пара проживає разом у квартирі, яку нещодавно придбав Григорій спеціально для їхньої нової родини. Житло дуже оригінальне та самобутнє, нагадує собою самого хореографа. Людмила показувати своє обличчя не бажає, але хореограф запевняє: вона вродлива, хазяйновита та дуже добра.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.