Лоліта Мілявська зраджувала Олександру Цекало з бандитом: “Робила вигляд, що йшла гуляти з собакою”

Одним з офіційних чоловіків Лоліти Мілявської був Олександр Цекало, і ось через роки після розлучення зірка розкрила найнепривабливіші подробиці їхнього шлюбу.

Герої нашої сьогоднішньої статті познайомилися, коли працювали в Одеській філармонії. Пізніше вони разом вирушили підкорювати Москву, де і створили кабаре-дует “Академія”, який зробив їх справжніми зірками. Їх сімейні відносини завжди були тісно пов’язані з творчими, а на самому піку популярності шлюбний союз пари вже був на межі краху.

Лоліта стала гостею YouTube-шоу “50 питань”, де зізналася, що під кінець їх з Цекало історії почуття так зійшли нанівець, що вона почала йому зраджувати. Втім, Мілявська пояснює це тим, що була дуже закохана:

“Коли він [коханець] до мене залицявся, я була одружена, під’їжджав, зупинявся де-небудь на машині в цих провулках, і ми довго цілувалися. Я робила вигляд, що йшла гуляти з собакою”.

Лоліта в YouTube-шоу 50 питань
Лоліта вYouTube-шоу 50 питань

Як не дивно, але залицяльником виконавиці виявився бандит. Проте, ті недовгі відносини вона сама вважає одними з найкрасивіших в її житті. Той чоловік довго її добивався та навчив вірити в саму себе:

“Я пішла з дуету “Академія” прямо до нього. Я пішла з величезним комплексом, що я нікому не потрібна як співачка, тому що мій партнер [Цекало] мені завжди говорив: “Ти — тисяча перша співачка. Ти нікому не потрібна”. Я боялася, а він робив дуже багато, щоб я в себе повірила”.

Кабаре-дует Академія
Кабаре-дует Академія

Побудувати сім’ю з кримінальним обранцем Лоліті не вдалося — незабаром його застрелили, було це в кінці дев’яностих:

“Для мене це була велика трагедія, тому що це був такий спалах вогненний, я відчувала потребу ось в цьому самому коханні. Я, до речі, зізналася своєму колишньому чоловікові, що я йому зрадила. Прийшла додому і сказала: “Я тобі зрадила”. Він сказав: “А, зараз розплачуся”, — приголомшила Мілявська.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.