Як виглядає пам’ятник на могилі Євгена Огіра від Тіни Кароль: поп-діва витратила на антураж шалені гроші

Тіна Кароль безмежно кохала Євгена Огіра і навіть в останню путь проводжала його з розкошем.

Стосунки Тіни Кароль та її покійного чоловіка Євгена Огіра стали легендарними, лише після смерті останнього. Він став натхненням для написання безлічі драматичних пісень, у які співачка зуміла вкласти у вас свій біль. Зараз ці композиції є неймовірно популярними серед українського слухача, а їхня виконавиця стала поп-дівою.

Велике та трагічне кохання

Кожну річницю смерті Євгена Огіра про нього згадують абсолютно усі українські ЗМІ. У його біографії копирсаються, а рани поп-діви постійно дратують, не даючи їм загоїтися, якщо це взагалі можливо.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір на вінчанні. Фото взято на просторах мережі.

Від шлюбу з єдиним коханим чоловіком у співачки залишився син Веніамін, який вже встиг подорослішати. Хлопець вчиться у Великобританії і розмовляє англійською краще, ніж українською. Зараз у його обличчі добре читаються Руся Євгена, і лиш віддалено видно Тетяну Ліберман. Саме хлопчик колись зміг втримати співачку від необдуманих та страшних кроків. Її горе не знало меж, так само, як і її кохання.

Могила Євгена Огіра

І через 9 років Тіна Кароль так само, як і раніше навідуються на могилу покійного чоловіка і доглядає за нею, наче час зупинився. Євгена поховали на Берковецькому кладовищі. Місце там коштує шалених грошей, але міська адміністрація подарувала артистці шматочок землі, щоб вона мала змогу поховати шматочок свого серця. На антураж поп-діва витратила чимало — 4 тисячі доларів.

Могила Євгена Огіра через рік. Фото взято на просторах мережі.

Євгена Огіра вже давно не має в живих. Його душу уніс рак шлунку. Втім, пам’ять про нього досі жива.

Так виглядає його могила зараз.

Її береже Тіна Кароль, яка не тільки піклується про його могилу, але й оспівує свої почуття до нього в піснях.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.