Хто оточує Руслана Сенічкіна: все, що відомо про особисті секрети телеведучого та чому він досі не одружився

Руслан Сенічкін — ще один холостяк з плюсів. Як він живе та з ким спілкується? Деталі у статті.

Руслан Сенічкін — доволі таємна особистість серед його життєрадісних та відкритих колег. Про його особисте життя нічого не відомо, так як він офіційно холостякує. Втім, журналістам час від часу вдається знайти деякі цікаві деталі про нього та його родину.

Сам серед жінок

Руслан є най старшою дитиною у родині. Після нього його мати Віра Антонівна народила двох дівчат-близнят — Тетяну і Анну.

Тетяна, Анна та Руслан Сенічкіни.

Одна сестра телеведучого живе в Севастополі і вже створила свою сім’ю. Інша ж залишилася в рідному Дніпропетровську з мамою. Втім, кого саме і куди занесла доля Руслан не уточнював. Близькі та рідні, вони бачиться вкрай рідко. Сенічкін не приховує — приїжджає тільки на свята і не завжди.

Особисте життя

Стосовно особистого життя Руслан нібито також щирий: коханої не має і не впевнений, що воно йому треба. Телеведучий підкреслив, що мав змогу створити родину, але майже точно знає, що воно того було не варте. Коли телеведучий говорить про романтичне життя, складається враження, що ця сфера може зашкодити його кар’єрі. Руслан запевняє, вже надто пізно для рандеву і йому самотнім комфортно.

Зірка плюсів не приховує того факту, що звик до самотності. В нього безліч жінок-подруг, а сім’ї навколо ніяк не порушують його спокою. В думки знаменитості не закладається ідея завести власну.

До речі, Руслан говорив, що в нього доволі багато скелетів у шафі і він не готовий їх обговорювати. Чи є це натяком стосовно його особистого життя?

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.