Ані Лорак забрала звинувачення до Меладзе назад через тиск зіркового оточення: “Навіть друзі не підтримали”

Ані Лорак виправдалася не просто так, а через тиск її оточення. Про це розповіла Оля Полякова під час розмови з психологом.

Вже близько місяця у вітчизняному та російському шоу-бізнесі неспокійно. Причиною бурхливих обговорень та скандалів стала Ані Лорак та її заява про домагання Костянтина Меладзе під час їхнього співробітництва. Безліч зірок стало на бік продюсера, захищаючи його честь перед журналістами. І зовсім невелика частина знаменитостей приєдналася до Кароліни, яка була засмучена через скандал.

Ані Лорак забрала свої слова назад

Так, неділю тому Ані Лорак не витримала пліток та ажіотажу навколо неї і зробила заяву. Зірка музичної сцени підкреслила, що журналісти повністю перекрутили її слова та виставили гідну людину у негідному світлі. У цій ситуації напружують одразу декілька фактів: співачка довго мовчала перед тим, як забрати свої слова назад; вона так і не пояснила, що означали її слова “горизонтальне положення” (у яке намагався перевести Костянтин їхнє спілкування); Лорак почала проходити через ряд таких проблем, як вилучення в неї компанії та відсутність запрошень на музичні премії майже одразу після того, як Отар Кашанашвілі публічно її попередив про те, що жарти з братами Меладзе — зовсім не жарти.

Думка Олі Полякової

Нещодавно Оля Полякова влаштувала прямий ефір з психологом, який присвятила саме проблемі Ані Лорак. Так, зірка підкреслила, що співачка зараз знаходиться під великим тиском від зіркового оточення і заявила, що навіть друзі Кароліни її не підтримали.

Суперблондинка говорила про проблему так, ніби знає усі деталі і розумінням, що Лорак була вимушена “дати задню”. Що, власне, зірка і озвучила в даному  відеоролику.

Схожі статті