Співачка MamaRika вагітна первістком: “Зовсім скоро нас буде троє”

Відома українська співачка MamaRika повідомила радісну новину про те, що зовсім скоро вона вперше стане мамою.

MamaRika щаслива в шлюбі з шоуменом і коміком Сергієм Середою, а вже через кілька тижнів у них народиться первісток. Такою великою радістю виконавиця вирішила особисто поділитися з шанувальниками в мережі.

Так, у себе в Інстаграмі MamaRika опублікувала спільне фото з чоловіком, на якому вона позує з округлим животом в бежевій сукні, а коханий ніжно її обіймає.

“Зовсім скоро нас буде троє, і Мамка офіційно стане мамою”, — підписала публікацію зірка.

Скріншот з Інстаграму MamaRika
Скріншот з Інстаграму MamaRika

Підписники прийшли в непідробний захват і тут же почали вітати майбутніх батьків:

  • “Ось це новини!”;
  • “Щиро вітаю! Ви будете чудовою мамою”;
  • “Як красиво! Вітаю”;
  • “Яке щастя!”;
  • “Нарешті! Як же я за вас рада!”, — і це лише мала частина подібних коментарів.

Сергій Середа та Анастасія Кочетова, а саме так насправді звуть героїню нашої сьогоднішньої статті, познайомилися завдяки роботі, коли їх запросили разом вести передачу на музичному каналі.

Незабаром робочі відносини переросли в дещо більше, в січні 2018-го через пару років разом вони побралися, а в березні 2020-го зіграли красиве, але таємне весілля в Таїланді, вирішивши усамітнитися від усіх на тропічному острові.

Весілля Мамаріки та Сергія Середи
Весілля Мамаріки та Сергія Середи

Нагадаємо, MamaRika отримала широку популярність після участі в третьому сезоні вокального шоу “Фабрика зірок”, де вона дійшла до фіналу. Тоді висхідна зірка співала під псевдонімом Еріка, продюсував її Сергій Кузін. Саме після розірвання співпраці з ним Анастасія і стала наразі відомою “Мамарікою”.

Схожі статті