Настя Каменських вже була мамою: знайшлося сенсаційне зізнання кума поп-діви стосовно сина артистки

Настя Каменських на перший погляд здається дуже відкритою особистістю. Проте, багато років ця зірка приховувала кілька цікавих фактів про свою родину.

Настя Каменських – яскрава українська співачка, яка у 2019 році вийшла заміж за репера Потапа. З ним вона пропрацювала у дуеті багато років, але віддала перевагу спільному життю, ніж співпраці.

Настя Каменських та Потап
Настя Каменських та Потап. Фото взято на просторах мережі. 

У пари є великий будинок, песик Мімі, але так і не наважуються зірки завести дитину. Настя сама не раз зізнавалася в інтерв’ю про те, що дуже хоче вже пестити немовлятко. Їй немає різниці буде у неї хлопчик, чи дівчинка.

Та виявляється, у співачки вже є син. Щоправда, це похресник.

Виявляється кумою Настя є співаку та продюсеру Генадію Вітеру, який вже тривалий час не робить сольних виступів. Зірки товаришували та їх запросили спільні друзі стати хресними батьками.

Генадій Вітер цілує Настю Каменських. Фото взято на просторах мережі.

Про таку дружбу з поп-дівою артист розповів програмі “ЖВЛ” на “1+1”.

Особистості батьків Генадій не розкриває. Чоловік лише обмовився, що батьком похресника є спортсмен-баскетболіст. Саму дитину звати Артемом.

Цікаво, що сама Настя не розповідає про такий епізод у своєму житті. Важко навіть знайти архівні світлини з тих часів.

Варто зазначити, що Генадія та Анастасію підозрювали у романі. Проте, сам чоловік зазначає: стосунки були, але лише дружні. Йому було приємно, коли преса вважала, що він – обранець Каменських, адже сама зірка йому дуже сильно подобається.

Та зараз в артиста є власна родина.

Схожі статті