(Фото) Таюне отримала нагороду”Українська пісня року”: ще раз довела, що Олегу Виннику вона не байдужа

Таїсія Сватко перервала тривале мовчання в Інстаграмі та похизувалася тим, що отримала премію. Подивіться, яка щаслива зірка.

Таїсія Сватко, вона ж – співачка Таюне, є справжньою квіткою колективу Олега Винника. Артистка, хоч і співає на бек-вокалі, проте завжди виявляється на виду публіки.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник. Фото взято на просторах мережі. 

Артистка з молодих років займається музикою. Вона навчалася у тому самому училищі, де й Головний вовк країни. Ймовірно за все там співаки і познайомилися. Якщо Олег прагнув бути фронтменом, то його творча супутниця Таїсія була рада прикривати тил української легенди.

Є ще одна річ, яка цікавить та бентежить прихильників. Це – стосунки Винника і Таюне. Вважається, що тоді, у студентські роки, пара не просто почала співпрацю, а й одружилася.

Тепер на сцені вони не втрачають шансу продемонструвати своє гарне ставлення один до одного під час виступів чи спільної роботи. То вони обіймуться не помітно, то візмуть один одного за руку.

Олег Винник обійняв Таїсію Сватко

Та жодного разу пара не підтвердила стосунки. Лише раз в інтерв’ю Таїсія мрійливо розповіла, що наважилася на сольну кар’єру заради того, щоби показати світу, які красиві для неї пише пісні Олег Винник.

І це принесло своїх результатів! Цього року Таїсію відзначили нагородою на “Українській пісні року”.

“Українська пісня року, я вдячна тобі за те, що тебе співає моя країна!”, – написала Таюне.

Жінка також поставила у публікації #бачубачу – назву своєї пісні.

Проект премії вперше з’явився в ефірі Першого національного телеканалу 18 січня 2004 року. Автором ідеї та генеральним продюсером проєкту став Михайло Поплавський. У 2020 році Поплавський разом з Олегом Винником відновили премію після дворічної паузи.

 

Схожі статті