Народна улюблениця Леся Нікітюк зовсім себе не шкодує – працює на знос і спить на ходу: “Триндець мені”

Завжди позитивна Леся Нікітюк лякає підписників своїм станом: телеведуча настільки стомлена, що спить прямо на роботі.

Леся Нікітюк за невеликий проміжок часу встигла стати однією з найвисокооплачуваніших ведучих країни. Це приголомшливий результат, зважаючи на той факт, що той самий Сергій Притула крокував до подібних гонорарів вдвічі довше. Її участь у проектах завжди приносила успіх та високі рейтинги, а неймовірне почуття гумору витягує Лесю майже з будь-яких ситуацій. Як наприклад, її борги у казино, які вона заробила під час участі у тревел-шоу.

Леся Іванівна Нікітюк
Леся Іванівна Нікітюк

Працьовитість і ще раз працьовитість

Хтось вважає, що успіх на знаменитостей звалюється з неба. Втім, деякі представники шоу-бізнесу в черговий раз доводять, що справа лише у працьовитості та цілеспрямованості.

Нещодавно Леся Нікітюк зрадила собі і показала зворотню сторону її кар’єри. На особистій сторінці телеведучої в соціальній мережі Instagram з’явився невеличкий відеоролик, у якому зірка телебачення знаходиться у всім знайомому стані — шоувумен спала під час роботи.

Так, знаменитість пояснила, що заснула прямо у гримерці і розуміє, що їй необхідно брати вихідний чи відпустку, бо Нікітюк прийде “триндець”.

Втім, навіть з такої ситуації телеведуча зуміла зробити гумористичний ролик. Леся порівняла себе зі студентами університетів, які так само сплять на перших парах і наклала на відеоролик звук лекції.

Підписники, як завжди, дуже тепло прийняли творчість знаменитості. Адже це близько та знайомо абсолютно усім. Саме за це Лесю Нікітюк і люблять, за те, що вона близька до народу.

Схожі статті