Народна улюблениця Леся Нікітюк зовсім себе не шкодує – працює на знос і спить на ходу: “Триндець мені”

Завжди позитивна Леся Нікітюк лякає підписників своїм станом: телеведуча настільки стомлена, що спить прямо на роботі.

Леся Нікітюк за невеликий проміжок часу встигла стати однією з найвисокооплачуваніших ведучих країни. Це приголомшливий результат, зважаючи на той факт, що той самий Сергій Притула крокував до подібних гонорарів вдвічі довше. Її участь у проектах завжди приносила успіх та високі рейтинги, а неймовірне почуття гумору витягує Лесю майже з будь-яких ситуацій. Як наприклад, її борги у казино, які вона заробила під час участі у тревел-шоу.

Леся Іванівна Нікітюк
Леся Іванівна Нікітюк

Працьовитість і ще раз працьовитість

Хтось вважає, що успіх на знаменитостей звалюється з неба. Втім, деякі представники шоу-бізнесу в черговий раз доводять, що справа лише у працьовитості та цілеспрямованості.

Нещодавно Леся Нікітюк зрадила собі і показала зворотню сторону її кар’єри. На особистій сторінці телеведучої в соціальній мережі Instagram з’явився невеличкий відеоролик, у якому зірка телебачення знаходиться у всім знайомому стані — шоувумен спала під час роботи.

Так, знаменитість пояснила, що заснула прямо у гримерці і розуміє, що їй необхідно брати вихідний чи відпустку, бо Нікітюк прийде “триндець”.

Втім, навіть з такої ситуації телеведуча зуміла зробити гумористичний ролик. Леся порівняла себе зі студентами університетів, які так само сплять на перших парах і наклала на відеоролик звук лекції.

Підписники, як завжди, дуже тепло прийняли творчість знаменитості. Адже це близько та знайомо абсолютно усім. Саме за це Лесю Нікітюк і люблять, за те, що вона близька до народу.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.