Мама Насті Каменських нарешті почула бажане: скоро цілуватиме онуків. Донька вже показала округлий живіт

Чи стане нарешті Настя Каменських мамою і чи ощасливить родину новиною?

Про те, чи народить Настя Каменських дитину своєму чоловікові Потапу хвилюються не тільки фанати, але й сама співачка. Артистка вже не приховує: якщо Господь дасть, то вона непримінно стане матір’ю. Втім, у деталі ніколи не вдається.

Чи вагітна Настя Каменських?

Шанувальники творчості співачки постійно чекають на радісну новину від неї. У її особистому акаунті в соціальній мережі Instagram безліч фотографій, у яких можна запідозрити, що Настя знаходиться у цікавому положенні. Однак, всім добре відомо, що Каменських схильна до набору ваги, а також не вдається до фотошопу, щоб скорегувати свої форми.

Нещодавно на екрани глядачів YouTube вийшло нове реаліті-шоу від Насті Каменських “Дівчата рулять”. В одній із серій Настя разом з кращою подругою та мамою дивилася відеоролики, ще за часів коли її тато був живий. Співачка дуже сумує за батьком і важко переживає втрату, тому їй це було необхідно.

Анна Андрійчук з якоїсь причини сказала розчуленій жінці, що вона поцілує онука і від дідуся. Це наштовхнуло глядачів на думку про те, що Настя вже очікує на дитину.

Тим паче, що у співачки дійсно видніється маленький животик.

Нагадуємо, що у її коханого чоловіка Потапа вже є дитина від першого шлюбу — Андрій Потапенко. Хлопець народився від Ірини Горової, яка зараз є креативним продюсером їхнього з Потапом спільного лейблу. Також Олексій Потапенко виховував у цьому шлюбі і падчерку Наталю — доньку свого друга Юрія Горового.

Сподіваємося, що дуже скоро ми почуємо радісну новину.

Схожі статті