Вагітна Лілія Ребрик поділилася деталями свого цікавого стану та обійняла животик: майже багатодітна мама

Лілія Ребрик вже з'являлася у кадрі з округлим животиком. Дізнайтеся, чи дійсно при надії улюблена українська телеведуча.

Героїня цього матеріалу – щаслива мама двох донечок та дружина. У шлюбі з хореографом Андрієм Диким, Лілія Ребрик пізнала радість материнства. Своїх дітей телеведуча просто обожнює, але про виховання та дисципліну не забуває.

Лілія Ребрик з сім'єю
Лілія Ребрик з сім’єю. Фото взято на просторах мережі.

Лілії вже 40 років, але для неї це не означає закат кар’єри чи родинного життя. Вона активно проводить час, займається спортом, стежить за своїм харчуванням та творчо розвивається. Кілька нових ролей опанувала ведуча.
Цього року українці побачать Ребрик в образі вагітної жінки у комедії “Папаньки”.

Лілія Ребрик влаштувала запальні танці на зйомках комедії. Скриншот взято з Інстаграм-сторінки зірки. 

Живіт – бутафорний, але, як зазначила сама Лілія, вагітною їй випала доля зніматися під час роботи над другою частиною фільму. Тепер вона орієнтується на власні спогади тих часів. Та хто знає, можливо доля підготувала для Лілії сюрприз і вона стане наступною багатодітною матір’ю.

Тим більше, останнім часом Ребрик почала носити все більше мішкуватого одягу, яким часто жінки прикривають фігуру під час вагітності.

Лілія Ребрик прикрила фігуру об’ємним одягом. Фото взято з Інстаграм-сторінки.

Телеведуча показала салон, в якому робить процедури краси. На іншій світлині зірка інтуїтивно прикрила живіт так, наче хоче його приховати від сторонніх очей.

Лілія Ребрик прикрила фігуру об’ємним одягом. Фото взято з Інстаграм-сторінки.

Схожі статті