Маленька Маша з серіалу “Вороніни” виросла та змінилася до невпізнаваності: стала справжньою моделлю

Діти, які знімаються у культових проектах завжди ризикують лишитися акторами однією ролі. Та це не у випадку з Машою з серіалу "Вороніни".

Серіал “Вороніни” – це телеепопея про середньостатистичну родину, в якій є троє дітей та досить молоді батьки, які намагаються ужитися на одній території зі старшими родичами.

Проект став улюбленим ситкомом багатьох українців та взагалі мешканців пострадянського простору. Чого тільки вартий був Микола Воронін з його коронними фразочками та суворим почуттям гумору.

Серіал “Вороніни” – головний акторський склад.

Наймилішою героїнею стала дівчинка, яка зіграла Машу. Їй дісталася роль старшої сестрички двох близнюків. За сюжетом Марійка вже ходила до школи і у серіалі вона озвучувала питання, які найчастіше ставлять діти її віку: про кохання, про сенс народження малюків і тому подібне.

Головні герої серіалу “Вороніни”. Фото взято на просторах мережі.

Подивіться, якою стала підросла дівчинка з очима-бусинками.

Марія Ілюхіна

У реальному житті акторку звати також Марія. Їй вже виповнилося 17 років. Окрім гри у кіно, дівчина професійно займається спортом (гімнастикою) та блогерською діяльністю. Наразі за її життям стежить понад 300 тисяч підписників в Інстаграмі.

Дівчина не соромиться виставляти далеко не дитячий контент: разом зі своїм хлопцем Ілюхіна показова цілується на камеру:

Акторка й сама дивується, як встигла за 17 років так кардинально змінитися. На свій День народження Марія опублікувала фотопорівняння себе у ролі доньки Кості та Віри Вороніних та теперішній свій образ.

Схожі статті