Даша Астаф’єва взяла малечу з притулку: “Скільки ж натерпілася дитина”. Материнський інстинкт прокинувся

Даша Астаф'єва - популярна українська медійна персона, яка зарекомендувала себе справжньою спокусницею. Втім, і вона має право на материнське щастя.

Даша Астаф’єва – легендарна українка, яка підкорила серце не одного чоловіка. Вона створила образ рокової теледіви та співачки, хоча у приватному житті, яке артистка демонструє на своїй сторінці в Інстаграмі, жінка – геть інша.

Дар'я Астаф'єва поскаржилася на тиск з боку близьких.
Дар’я Астаф’єва. Фото взято на просторах мережі.

Артистка не соромиться фотосесій у різних сміливих стилях та зйомок з неоднозначним підтекстом. Починала вона, як співачка. На режисерському факультеті, де навчалася Астаф’єва, викладали вокал. За словами Даші, заняття їй дуже подобалися, тому вона регулярно займалася з викладачем самостійно.

Переїхавши до Києва, Дарія познайомилася з продюсером Юрієм Нікітіним, від якого пізніше отримала пропозицію взяти участь в українській “Фабриці зірок”, а згодом запросив до дуету “NikitA”.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва знімалася у глянцевих журналах. Фото взято на просторах мережі.

За кар’єрою, зйомками та виступами Даша не впустила шанс стати коханою дружиною. Її бойфренд Артем Кім дуже серйозно поставився до їх стосунків.

У 2019 році Даша намагалася завагітніти, проте, стрес, постійна напруга та робота без перерви не дали їй цього зробити. Організм не зміг впоратися… Та відраду жінка знайшла у домашніх улюбленцях – песиках.

“Я не буду розповідати скільки жахів натерпівся ця дитина… але, все ми раді, що вона жива і здорова, і тепер вже точно буде щаслива!”, – написала у дописі Даша.

Цікаво, що себе називає Астаф’єва мамою.

Схожі статті