Ірина Горова не стримала почуттів до Потапа та виказала все, що у неї на серці: “Чутливий, глибокий, ніжний”

Колишня дружина продюсера Потапа не змогла промовчати та розповіла те, що в неї на серці до нього.

Для шанувальників творчості відомого українського продюсера та репера Потапа досі залишається загадкою причина його розлучення з першою дружиною Іриною Горовою, яка на даний момент є його колегою та креативним директором лейблу, який вони створили разом. Між ними панувала гармонія і раптом вони заявили про розрив.

Деякі вважають, що причиною розлуки стала красуня Настя Каменських, яка зараз є другою дружиною знаменитості, інші ж довіряють словам зірок про те, що кохання пройшло.

Коментар Ірини Горової стосовно нового альбому Потапа

Нещодавно на особистій сторінці Ірини Горової в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, в якій Ірина поділилася власними почуттями стосовно презентації нового альбому Потапа, яка відбудеться 28 травня.

Так, жінка запевняє, що ця робота покаже її колишнього чоловіка з іншої сторони: чутливої та глибокої. Більш того, вона впевнена, що слухачі закохаються в Олексія і таким вони його точно ще не бачили і не чули. Екс-кохана Потапенко залишила масу теплих слів про нього і складається враження, ніби вона досі його любить.

Нагадуємо, що пара перестала Жити разом у 2011 році, а офіційно розлучення відбулося у 2013-му, коли з’явилися перші кадри спільного відпочинку Потапа та Насті. Зараз екс-подружжя добре ладнає між собою і здається, що не страждає від конфліктів. Ірина Горова прекрасно спілкується з другою дружиною екс-чоловіка Настею Каменських і без проблем відпускає до них сина Андрія.

Схожі статті