Міка Ньютон вперше показала фото з весілля з американським бізнесменом: неймовірної краси наречена

Українська співачка і актриса Міка Ньютон вперше показала шанувальникам фото з казковою весілля з американським бізнесменом.

Оксана Грицай, а саме так насправді звуть героїню нашої сьогоднішньої статті, здобула популярність після виходу кліпу на свою пісню “Аномалія”. Її ж хіти звучали в телесеріалі “Кадетство”, який був дуже популярний і збирав біля екранів мільйони глядачів.

У 2011 році Міка представляла Україну на пісенному конкурсі “Євробачення”, після чого поїхала підкорювати Америку, хоча на той момент про її успіх можна було тільки мріяти. Проте, в Лос-Анджелесі Ньютон зайнялася просуванням себе як виконавиці на англомовну аудиторію, а її мета — завоювати престижну музичну нагороду “Греммі”.

Міка Ньютон на Євробаченні
Міка Ньютон на Євробаченні

Вирішуючи перебратися до США, артистка і уявити собі не могла, що їй доведеться викладати вокал та відвідувати всі кастинги. Було важко, в якийсь момент вона навіть думала все кинути і повернутися до рідних, проте в її долю втрутився випадок.

В нічим не примітний день в нічим не примітному супермаркеті Міка познайомилася з американцем на ім’я Кріс Сааведр — своїм майбутнім чоловіком. Кріс володіє американським модельним агентством. Чотири роки закохані перевіряли відносини на міцність, після чого зіграли пишне весілля.

Міка Ньютон зі своїм чоловіком
Міка Ньютон зі своїм чоловіком

На честь річниці подружнього життя Ньютон опублікувала у себе в Інстаграмі зворушливий вітальний пост для коханого, прикріпивши цілу серію весільних фото:

“Вітаю нас з ювілеєм! Святкуємо 7 років кохання! Дякую, Кріс, за те, що ти найкращий чоловік і друг. Ти найсильніша людина з усіх, кого я знаю, і дякую тобі за те, що ти підтримуєш мене, коли я відчуваю, що у мене немає сил справлятися з усім. Останні 2 роки були справжніми американськими гірками, і я знаю, що володіти агентством і мати дружину — це іноді занадто, але ти можеш навіть більше! Я не уявляю свого життя без тебе! Я дуже тебе люблю!”, — написала зірка.

Весілля Міки Ньютон
Весілля Міки Ньютон
Весілля Міки Ньютон
Весілля Міки Ньютон
Весілля Міки Ньютон
Весілля Міки Ньютон

Не можна не відзначити, що нареченою Міка була надзвичайно гарною, про що написали багато коментаторів. А от американськими гірками вона називає свою боротьбу з раком, який наздогнав її абсолютно несподівано. Детальніше про це читайте тут.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.