Донька Анастасії Заворотнюк стривожила правдою щодо нинішнього стану онкоховорої матері: “Плакати хочеться”

Анастасія Заворотнюк вже давно не виходила у світ і не публікувала нові фотографії, а все тому, що вона весь цей час бореться з тяжкою хворобою.

Діагноз зірці серіалу “Моя прекрасна няня” поставили незабаром після народження її молодшої дочки Міли. У неї гліобластома — це рак головного мозку, який важко піддається лікуванню через відсутність у пухлини чітких меж, що унеможливлює її хірургічне видалення. З таким же захворюванням зіткнулася і нині покійна співачка Жанна Фріске.

Виходячи з цього, представники преси прийшли до висновку, що виною всьому ЕКО, до якого Заворотнюк вдалася, щоб народити дитину. Втім, сама знаменитість поки так і не підтвердила, що скористалася популярною процедурою.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Рідні актриси довгий час зберігали мовчання, не бажаючи відкривати громадськості тривожну правду. Втім, з часом ця інформація все ж просочилася в ЗМІ, а сусіди повідомили журналістам, що після хіміотерапії Анастасію важко впізнати. Тому близьких Заворотнюк раз у раз засипають в соцмережах питаннями про її нинішній стан здоров’я.

Вкрай рідко старша спадкоємиця артистки Анна все ж висловлюється з цього приводу, що вона зробила і знову. Так, на питання від підписників в Інстаграм, як дівчина ставиться до пліток про знамениту маму, вона відповіла наступне:

“Я просто живу з мантрою: “Все, що мене не вбило, зробило сильніше”. Плітки завжди були, я вже давно звикла. Зараз, звичайно, вони часом настільки жахливі, що плакати хочеться, просто від ступеня жорстокості, але я розумію, чому так. Жовта преса завжди була. А сім’я вирішила не коментувати, тому що дуже багато розмов навколо”.

Скріншот з Інстаграму Анни Заворотнюк
Скріншот з Інстаграму Анни Заворотнюк

До речі, нещодавно Анастасія Заворотнюк зіграла головну роль в новому серіалі. Як їй це вдалося, дивіться в наступному відео:

Схожі статті