Нова дружина Володимира Остапчука не може позбутися минулого чоловіка, яке досі переслідує їх: він зраджував

Христина Горняк втратила самовладання та показала іншу сторону своєї особистості.

Після розлучення з Оленою Войченко до Володимира Остапчука прийшла справжня слава. Втім, точно не така, про яку він мріяв. Русло її брало зі скандальних деталей про те, як він зраджував першій дружині та за яких обставин пішов з родини.

Володимир Остапчук з колишньою дружиною та дітьми
Володимир Остапчук з колишньою дружиною та дітьми

Про це писали абсолютно усі ЗМІ, а Олена підживлювала скандал усе новими і новими подробицями, які посіяли справжню ненависть серед глядачок українського телебачення. Навіть через 2 роки після цього, у мережі можна знайти неймовірну кількість бруду, яка жбурляється саме у знаменитого телеведучого через його вчинок.

Христина Горняк не витримала тиску

Нещодавно друга дружина Володимира Остапчука Христина Горняк, яку Олена Войченко звинувачувала у тому, що вона була його коханкою, опублікувала серію знімків з їхнього весілля. Дівчина згадала, як вони відсвяткували найважливіший у їхньому житті день, і наскільки ексклюзивним він був.

Скріншоти stories Христини Горняк.

Втім, і зараз Христина не змогла насолодитися весіллям, адже їй одразу стала говорити неприємні речі про її коханого, нібито намагаючись попередити її. На цей раз жінка не витримала і дала відсіч. У кінці кінців Горняк попросила не прискати своєю отрутою і залишити їх в спокої.

Скріншот особистої переписки Христини з підписницею, яку вона опублікувала.

Варто відмітити, що така слава закріпилася за телеведучим через те, що Олена Войченко розповіла, як він ледь не пішов з родини під час Євробачення. А з Христиною Горняк він познайомився на корпоративі і також вразив дружину раптовим рішенням піти з родини, просто зібравши валізи. Зараз Олена розповідає, що він не цікавиться дітьми і не воліє проводити з ними час.

Нагадуємо, що Христина та Володимир переїжджають до будинку у передмісті, де підготували кімнату для дітей чоловіка від першого шлюбу та майбутнього малюка, якого запланувало подружжя.

Схожі статті