Двійнята Максима Галкіна Ліза та Гаррі влаштували бійку: талантами в гумориста, характером в Примадонну

Ліза та Гаррі на цей розсмішили публіку не виставами чи танцями, а справжнісінькою бійкою.

Відомий телеведучий та пародист  постійно розважає своїх фанатів різноманітними витівками своїх двійнят та сам із задоволенням бере участь в них.

Бійка Гаррі та Лізи Галкіних

Нещодавно Максим Галкін показав на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як його діти від Алли Пугачової Ліза і Гаррі дуріють та б’ються на батуті у себе в саду.

Кадри відеоролику з боротьби Лізи та Гаррі. Скріншоти зроблені зі сторіз Максима Галкіна. 

Брат і сестра грали в боротьбу. При цьому переможницею завжди виходила Ліза, так як Гаррі їй піддавався. Дівчинка в жарт кілька разів повалила його на лопатки. Спочатку вона зробила це за допомогою прийому ногою, а потім – одним мізинцем.

“Подивися на мої прийоми”, – кричала Ліза зірковому батькові, підстрибуючи на батуті.

Досить можливо, що Ліза захоплюється карате і боротьбою. Кілька років тому Максим Галкін викладав схоже відео, на якому дівчинка теж показувала родині удари ногою.

Нагадуємо, що Максим Галкін та Алла Пугачова стали батьками сім років тому. Через те, що Примадонні народжувати самотужки не дозволяв великий, вік зіркова пара звернулася до послуг суррогатної матері, яка і виносила двійнят. Це стало можливо завдяки тому, що Алла Борисівна заморозила свої яйцеклітини багато років тому. Зараз Максим Галкін займається активним вихованням дітей та привчає їх до публічності. Гаррі та Ліза сприймають славу як належне і добре розвиваються завдяки старанням свого батька. Наприклад, Ліза вже проявляє хист до іноземних мов та творчості, а Гаррі доволі здібний до точних наук.

Схожі статті