Єдиний син Софії Ротару поетично привітав красуню-доньку Софію з її 20-м днем народження: “Дитя кохання”

Руслан Євдокименко здивував публічними ніжними привітаннями для доньки.

Сьогодні єдиній онучці Софії Ротару Софії Євдокименко виповнюється 20 років. З цієї нагоди батько дівчини ніжно та поетично привітав доньку з днем народження.

Привітання від Руслана Євдокименко

Сьогодні вночі на особистій сторінці Руслана Євдокименко в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, в якій незмінний продюсер своєї мами Софії Ротару розповів про обставини народження білокурої дівчинки.

Так, виявилося, що модель з’явилася на світ у сильну грозу. Зірковий батько назвав іменинницю “дитям кохання”.

Також у розділі stories Руслана Євдокименко з’явилася лінійка архівних фотографій маленької Софії. Дівчина навіть віддалено не нагадує ані своїх зіркових батьків, ані легендарну бабусю.

Скріншоти сторінки Руслана Євдокименко.

А українська Примадонна як завжди була не багатослівною та коротко привітала кохану онучку.

Нагадуємо, що Софія Євдокименко зараз проживає у Нью-Йорку (Сохо) і працює моделлю. Освіту дівчина отримала найелітнішу і все життя прожила в Лондоні, Великобританія. Зараз вона готується будувати родину з мільйонером зі списку Forbes Ждановим. Її батьки та рідний брат Анатолій залишилися в Англії, де живуть і працюють. Як і всі члени зіркової родини Софія спробувала себе у ролі співачки. Втім, невдало.

Нагадуємо, що мережою ширяться чутки про продаж елітного готелю Софії Ротару “Вілла Софія”. Подейкують, що заклад не приносить прибутку і більш того, вимагає великих коштів на його утримання. Представники сімейства Ротару ці чутки спростували.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.