“Періодично звертаються”: Ані Лорак розповіла, скільки грошей їй пропонують за зйомку для чоловічого глянцю

Співачка Ані Лорак щорічно очолює рейтинги найкрасивіших жінок шоу-бізнесу, тому пропозиції про зйомки в чоловічих журналах їй надходять регулярно.

Героїня нашої сьогоднішньої статті любить підкреслювати головні достоїнства своєї фігури сміливими сукнями і костюмами. Більш того, під час недавньої подорожі поп-діви на Мальдіви вона також ділилася в соцмережах і кадрами в купальних нарядах, обираючи для цього найвигідніші ракурси. А втім, чому б і ні, якщо є що показати?

Зовсім не дивно, що чоловічі журнали один поперед іншого поспішають запропонувати Ані Лорак влаштувати гарячу фотосесію. Звичайно, не за “спасибі”:

“Періодично звертаються всілякі видання. Навіть гроші пропонують, тисяч 500, ось до мільйона доходило. Але мільйон — це значить фотосесія в стилі hot”, — зізналася виконавиця в ефірі “Русского радио”.

Ані Лорак на Русском радио
Ані Лорак на Русском радио

З огляду на те, що анонсів про майбутні зйомки артистка поки не робила, приймати пропозиції вона не готова і за такі шалені гонорари.

Варто зазначити, що вже кілька разів Лорак знімалася для чоловічого глянцю, хоча і в її Інстаграмі можна відшукати дуже навіть гарячий контент. Судячи з того, що він продовжує там з’являтися із завидною регулярністю, Мурат Налчаджиоглу не проти.

Ані Лорак та Мурат
Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу

Справа в тому, що колишній чоловік Ані Лорак знову став частиною її життя. Подейкують, співачка повернулася до батька своєї дочки Софії — їх помітили в обнімку на одному зі свят Філіпа Кіркорова. Шанувальники тут же взялися будувати припущення з приводу возз’єднання пари. Раніше вони розлучалися через зради Мурата, а зараз не дають ніяких коментарів з цього приводу.

Більше цікавого про особисте життя зірки дивіться нижче:

Схожі статті