Марічка Падалко відкрито заговорила про “жіночі проблеми”, про які довго мовчала: “Без жодного сорому”

Марічка Падалко заговорила про дійсно важливу проблему у нашому суспільстві і стала частиною промо-компанії.

Марічка Падалко є самою активною телеведучою на українському телебаченні у питаннях соціальної обізнаності та відповідальності. Так, зірка активно поширює цікаву та необхідну інформацію для українців, з ціллю зробити наше суспільство кращим та освідченішим. Від неї можна чекати обговорення як гостро соціальних тем, так і суто особистих.

Як справжня публічна особистість, вона не соромиться і напряму говорить про тенденції та необхідні зміни.

Розмови про жіночі проблеми

Нещодавно на особистій сторінці Марічки Падалко в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, яка була присвячена проблемі замовчування менструації у жінок. Так, телеведуча підкреслила, що українські чоловіки взагалі не розуміють, що це таке, як допомогти члену родині жіночої статі. Мам ведуча також зачепила, підкреслюючи той факт, що не всі мами готують доньок до цього явища.

Марічка напряму заявила про те, що цю проблему треба негайно виправляти. І ми з нею звісно згодні. Адже важко повірити, що сучасний освідчений чоловік або досвідчена матір не можуть дати ради доньці, у якої почалася перша в житті менструація.

До речі, Марічка Падалко взагалі відноситься до курйозів та делікатних тем просто та невимушено. Наприклад, вона без проблем згадує свій досвід невдалого ефіру, у якому вона залишилася без зуба. Зрадник впав з переднього ряду просто під час мовлення, але вона не припинила працювати. Завдяки своїй професійності Марічка стала героєм новин у багатьох країнах світу, як приклад справжнього журналіста.

Схожі статті