Все, що відомо про життя єдиної дочки покійного Кузьми Скрябіна Марії-Барбари: біографія, фото, цікаві факти

Єдиній доньці покійного Кузьми Скрябіна Марії-Барбарі вже 23. Як зараз виглядає і чим живе спадкоємиця знаменитого артиста?

Загибель Скрябіна стала великим потрясінням не лише для його близьких, а й для всієї України. Сталося це 2 лютого 2015 року в результаті ДТП. Співак їхав за кермом свого позашляховика Toyota Sequoia по слизькій від дощу і морозу дорозі, а на одному з затяжних поворотів його авто зіткнулося з молоковозом. Хоча подушки безпеки спрацювали, життя Кузьми це не врятувало — він помер від отриманих травм прямо на місці.

Крім музичної спадщини, у нього залишилися дружина Світлана і дочка Марія-Барбара. Щоб вшанувати пам’ять коханого чоловіка, вдова музиканта заснувала благодійний фонд його імені для допомоги дитячим будинкам, лікарням, українським військовим і не тільки. А ось спадкоємиця, яку Кузьма ніжно називав Басєю, вирішила не йти по стопах батька і обрала професію лікаря.

Андрій Кузьменко зі своєю дружиною Світлана
Андрій Кузьменко зі своєю дружиною Світлана
Дружина та дочка Кузьми Скрябіна на відкритті його іменної зірки у Києві
Дружина та дочка Кузьми Скрябіна на відкритті його іменної зірки у Києві

До речі, таке незвичайне ім’я батьки дали доньці на честь улюбленого кумира Скрябіна — радянської акторки Барбари Брильської.

У 2019-му Бася вийшла заміж за свого однокурсника Віктора Тура. Весілля було розкішним, а гуляли на ньому багато представників українського шоу-бізнесу. У наступному році Марія-Барбара закінчила медичний університет імені Богомольця та після шести років нелегкого навчання почала працювати дерматологом-косметологом в Києві.

Дзідзьо на весіллі дочки Скрябіна Марії-Барбари
Дзідзьо на весіллі дочки Скрябіна Марії-Барбари
Весілля дочки Скрябіна Марії-Барбари
Весілля дочки Скрябіна Марії-Барбари

Крім цього, молоді люди також володіють власним закладом в столиці під назвою “Львівські круасани”, друга назва якого — “Місце щасливих людей”. Його вони відкрили у символічну дату — 52-й день народження Скрябіна.

Відкриття закладу на честь Кузьми Скрябіна
Відкриття закладу на честь Кузьми Скрябіна
Відкриття закладу на честь Кузьми Скрябіна
Відкриття закладу на честь Кузьми Скрябіна

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.