Як виглядали перші чоловіки Тіни Кароль, Каті Осадчої, Насті Каменських та інших українських красунь (ФОТО)

У кожного в житті було перше кохання, і зірки в цьому плані теж не виняток. Якими були найперші чоловіки головних красунь українського шоу-бізнесу?

Мрії про одну-єдину любов на все життя знайомі багатьом, однак такі відносини — велика рідкість. Ось і для героїнь нашої сьогоднішньої статті юнацька закоханість не знайшла свого продовження в майбутньому, хоча вона, безумовно, вплинула на їх характер.

Катя Осадча

Зараз телеведуча щаслива в шлюбі з Юрієм Горбуновим, але для неї це вже друге заміжжя. А ось в перший раз Катерина стала дружиною бізнесмена Олега Поліщука у 18. За три роки сімейного життя у пари народився син Ілля.

Катя Осадча та її перший чоловік Олег Поліщук
Катя Осадча та її перший чоловік Олег Поліщук

Причиною розлучення подружжя стало банальне непорозуміння — він старший за неї на 14 років і бачив кохану жінку сімейною та домашнью, тоді як вона завжди прагнула до самореалізації.

Тіна Кароль

До зустрічі з головним коханням свого життя, нині покійним Євгеном Огіром, Тіна Кароль зустрічалася з іншими чоловіками, а одним з перших відомих публіці став актор і режисер Дмитро Тубольцев. Пара прожила разом 3 роки, і все було добре до тих пір, поки Тіна не застала коханого з іншою. Вона ж і стала ініціатором розриву цих відносин.

Дмитро Тубольцев та Тіна Кароль
Дмитро Тубольцев та Тіна Кароль

Настя Каменських

В університеті Настя познайомилася з хлопцем на ім’я Володимир Дятлов. Довгий час вони дружили, проте з часом між ними спалахнули справжні почуття. Втім, продовження в дорослому житті вони не знайшли.

Настя Каменських та її колишній коханий Володимир Дятлов
Настя Каменських та її колишній коханий Володимир Дятлов

Вирішальним для них стала відстань — Каменських активно розвивала кар’єру в Києві, а Дятлов жив в Миколаєві. Проте, їм вдалося зберегти дружбу і після розставання. Більш того, вони в якомусь сенсі навіть поріднилися, охрестивши разом дочку близьких друзів.

Ані Лорак

Перший продюсер Ані Лорак Юрій Фальоса і став її першим коханням, хоча їй на той момент ще й 18 не було, а обранець був набагато старше. Відносини затягнулися на 8 років цивільного шлюбу, який так і не переріс в офіційний.

Юрій Фальоса і Ані Лорак
Юрій Фальоса і Ані Лорак

Схожі статті